Goedkoop snel naar schiphol Direct en taxi 24/7 beschikbaar ontspannen en zorgeloos reizen

TAXI BRUGGE AIRPORT

UW TAXI CENTRALE IN DE BETUWE
Taxi Tiel is een taxionderneming die zijn werkzaamheden verricht in regio Betuwe met als basis standplaats Tiel

PERSONENVERVOER

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

LUCHTHAVENVERVOER

Bekijk hier de bestemmingen!

TAXI LUCHTHAVEN BRUGGE

TAXI BRUGGE VLIEGVELD

Gaat u binnenkort vliegen en bent u op zoek naar een taxibedrijf voor voordelig Brugge Airport Belgie? Houdt u niet van de stress die reizen met het openbaar vervoer met zich meebrengt, maar laat u uw eigen auto ook liever thuis? Taxi naar Brugge Airport wordt comfortabel, veilig en betaalbaar aangeboden door ons in de gehele regio. Vanuit Tiel verzorgen wij voor een Goedkope Taxi naar Brugge Airport. Bij ons betaalt u nooit meer dan nodig is voor Airportservice. Wij hanteren lage tarieven, waardoor een reis naar het vliegveld betaalbaar wordt.

Met de huidige economische ontwikkelingen is iedere Manager, CEO, Directeur, Ondernemer of Topambtenaar dag en nacht aan het werk. De rust van de achterbank is daarom steeds vaker een wens.
Dat kan, vervul uw wenst met een chauffeur van Taxi Tiel.

Wij brengen u voordelig naar alle luchthaven nationaal en internationaal vraag vrijblijvend naar onze prijzen

Vooral uw zakelijk vervoer hebben wij de beste chauffeurs U kunt ervan uitgaan dat onze chauffeurs representatief en goed opgeleid zijn

Onze taxi’s worden ook gebruikt voor speciale groepen reizigers. Denk hierbij aan leerlingen, ouderen en mensen met een lichamelijke of mentale beperking. Dit heet contractvervoer. Omdat dit type van vervoer en uw persoonlijke aanvraag soms extra aandacht nodig heeft, is er binnen Taxi Tiel een afdeling die helemaal gespecialiseerd is in contractvervoer.

Taxi Tiel kent diverse vormen van contract vervoer zoals Valystaxivervoer, Regiotaxi, Ziekenvervoer en Leerlingvervoer

Zelfs voor het vervoer van u en uw gasten tijdens uw bruiloft bent u bij taxi Tiel aan het juiste adres. We helpen u graag om de mooiste dag van uw leven tot een zorgeloos succes te maken.

Glaasje op en geen BoB? Laat je rijden door ons. Taxi Tiel brengt u 24 uur per dag veilig van en naar gewenst bestemming. Taxicentrale Tiel is de huisvervoerder van vele horecagelegenheden in Tiel.

Voor vrijblijvende informatie voor een ritverzorging verwijzen wij u naar ons contact formulier.

Wij beperken ons niet uitsluitend tot het vervoeren van personen. Ook pakketten, brieven en andere goederen kunnen worden vervoerd.

Voor een groepsreis en/of excursie met uw bedrijf, school, vereniging of wat voor gezelschap dan ook is de Taxi Tiel uitermate geschikt. Of het nu gaat om een dagrit of een meerdaagse reis: saamhorigheid, gezelligheid, maar ook leerzaamheid en ontdekkingen staan centraal.

COMFORT

Doordat Taxi Tiel zeven dagen per week en 24 uur per dag bereik is voor luchthavenvervoer kunnen we jou dus de gehele dag vervoeren in een luxe taxi met alle comfort die daar bij komt kijken. Bij service van een taxi is ontzettend uitgebreid, er komt onder andere; het in en uitladen van je koffers bij kijken, het helpen met in en uitstappen en ook het openen van je deuren hoort erbij. Doordat we gespecialiseerd zijn in luchthavenverkeer kunnen we voor jou ook alles in de gaten houden omtrent de vlucht zodat jij kan genieten in de luxe Mercedes tijdens de rit en nergens aan hoeft te denken voordat je gaat vliegen!

SOORTEN VERVOER

Taxi Tiel heeft veel verschillende soorten vervoer tot hun beschikking en kunnen dus enorm scherpe prijzen hanteren. Ze hebben onder andere; Groepsvervoer, ziekenvervoer en zakenvervoer. Ook zijn wij gespecialiseerd in het luchthavenvervoer, dit is ontzettend voordelig voor jou als jij naar de luchthaven moet. Wij kunnen ervoor zorgen dat jij op tijd opgehaald wordt zodat je op tijd bij de luchthaven bent en dat je weinig stress hebt over dat alles goed zal komen omtrent de vlucht en alles wat daar nog extra bij komt kijken. Ook als wij je moeten ophalen zullen wij er op tijd zijn en zorgen voor klantgericht onthaal met een bordje waar jou naam op vermeld staat waardoor je weet dat we aanwezig zijn en kunnen gaan vertrekken.

TAXI BRUGGE AIRPORT OOK ZAKELIJK

U reist veel voor uw werk en moet veel van Tiel en omgeving naar bijvoorbeeld Brugge Airport of luchthaven Schiphol? Met onze gespecialiseerde luchthavenservice voor de regio Tiel hebben wij een keuze van betrouwbare chauffeurs voor al uw zakenreizen. U ontvangt altijd tot 65% korting bij Taxi Tiel Luchthavenvervoer. Woont u in Betuwe, dan kunt u zeker gebruik maken van onze taxi luchthavenservice. We rijden u naar Brugge, Rotterdam, Eindhoven Airport en Brussel Airport. Ook voor andere luchthavens in Nederland, België en Duitsland kunt u bij ons gerust een taxi reserveren. Onze centralisten staan u ook graag te woord op 0344 444 444.

Uiteraard kunnen onze taxi’s u ook naar Brugge Airport en alle andere luchthavens vervoeren en na uw zakenreis weer ophalen.

KOSTELOOS ANNULEREN

Wie bij ons een taxi van of naar Brugge Airport boekt moet rekenen op een goede service. Wij zijn een betrouwbaar taxibedrijf en willen dat passagiers tevreden zijn over ons vervoer van of naar Brugge Airport. Soms kan het voorkomen dat u de geboekte rit wilt annuleren. Daar hebben we alle begrip voor. Plannen kunnen gewijzigd worden waardoor de reis niet kan doorgaan. Hebt u geboekt voor vervoer van of naar Brugge Airport dan kunt u dat 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Boek een bij Taxi voor Antwerpen Airport  waar service hoog in ons vaandel staat.

TAXI BRUGGE AIRPORT

TAXI CENTRALE IN BETUWE

Taxi Tiel is al meer dan 15 jaar een begrip in Tiel en omgeving Betuwe. Met meer dan 50 taxi’s bedienen wij, 24 uur per dag, vaste en nieuwe klanten. Dit doen wij met gecertificeerde chauffeurs en moderne voertuigen.

Voor al Uw bestellingen, reserveringen en vragen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op ons vertrouwde telefoonnummer: 0640080003. Tevens zijn wij bereikbaar via Whatsapp op hetzelfde nummer. Taxi Tiel is 24/7 bereikbaar!

TAXI SERVICE

Onze taxi’s staan dag en nacht tot uw beschikking om u naar Uw gewenste bestemming te vervoeren. U kunt onze taxi’s vinden op iedere standplaats in en om Tiel, of u kunt telefonisch, online of via Whatsapp een taxi bestellen.

ONLINE KLANTENSERVICE

Met onze online klantenservice, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor U. Op alle online reserveringen ontvangt U 10% korting! Uiteraard kunt U tevens vrijblijvend online een offerte of prijsopgave aanvragen.

AIRPORT TAXI

Voor al uw taxivervoer van en naar ieder vliegveld kunt u rekenen op de betrouwbare airport service van Taxi Tiel. Wij bieden aantrekkelijke kortingen die kunnen oplopen tot wel 65%! 

TAXI ZAKELIJK

Voor al uw zakelijke oplossingen kunt u vertrouwen op de professionele services van Taxi Tiel. Bij vooraf reserveringen garanderen wij dat uw vervoer 10 minuten voortijdig aanwezig is zodat wij op u wachten en nooit andersom.

tarievenkaart-taxi-tiel

AIRPORT TAXI

TAXI BRUGGE AIRPORT

De Airport Taxi Service van Taxi Tiel biedt u de gelegenheid om onbezorgd en voordelig per taxi van en naar ieder vliegveld te reizen.
Wij houden te allen tijden uw vluchtgegevens nauwkeurig in de gaten.
Ook als uw vlucht is geannuleerd of uitgeweken houden wij u op de hoogte en gaan we op zoek naar een geschikte oplossing.
Reserveer nu online of telefonisch en ontvang korting tot wel 65%!

ONLINE TAXI RESERVEREN

Iedereen heeft zijn eigen wensen en specifieke voorkeur voor vervoer. Wij begrijpen dit en hebben daarom een ruime aanbod van verscheidene diensten, op maat en perfect aangepast aan uw wensen. Reserveer hier uw taxi of laat ons uw terug bellen. Een taxi reserveren is heel gemakkelijk bij Taxi Tiel. Dat kan door te bellen met 0344 444 444 en uiteraard ook middels onze reserveringsformulier. Er is altijd een taxi bij u in de buurt. Onze chauffeurs zijn veelal binnen vijftien minuten bij u.

TAXI RESERVEREN MET UW SMARTPHONE?

U kunt ruim van tevoren online een taxi reserveren. Maar hebt u binnen een paar minuten een taxi nodig bel dan naar onze taxicentrale. Onze taxicentrale is altijd bereikbaar. Onze centralisten zijn het hele jaar door 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Ook voor andere vragen over vervoer dan alleen een taxirit reserveren kunt u bij onze centralisten terecht. Wij kunnen u de weg wijzen als u speciaal vervoer nodig heeft of regelmatig vervoer nodig heeft naar bijvoorbeeld het ziekenhuis, school, uw kantoor of andere instelling.

INFORMATIE OVER UW TAXIRIT

Bent u op zoek naar een taxi in Tiel of rondom Tiel? Taxibedrijf Tiel zorgt ervoor dat u veilig, voordelig en snel op uw gewenste bestemming aankomt. Zo zorgen wij dat onze klanten met een goed gevoel en met de juiste chauffeur van Taxi centrale Tiel vervoerd worden. Daarnaast zijn onze professionele taxichauffeurs behulpzaam en in het bezit van een geldige taxipas. Voor meer informatie over de taxiritten kunt u telefonisch contact opnemen of ons bereiken via ons e-mail adres.

TAXI NODIG? SNEL, VEILIG EN VOORDELIG!

Op welk moment van de dag u ook een taxi nodig hebt, wij staan voor u klaar. De taxicentrale van Taxi Tiel is 24/7 bereikbaar. U kunt ons dus dag en nacht bereiken. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Waar u ook voor kiest, zodra wij uw aanvraag binnen krijgen, komen wij in actie. Onze chauffeurs staan binnen 15 minuten bij u voor de deur om u in een keurig nette taxi veilig naar uw bestemming te brengen. Vanzelfsprekend is ons personeel uiterst professioneel en u zult een aangename rit hebben. Met onze duidelijke en scherpe tarieven zijn wij het voordeligste taxibedrijf in de regio Tiel, en weet u precies waar u aan toe bent. Bij ons geen onaangename verrassingen bij het afrekenen. Bij vooraf reserveren ontvangt u direct 20% korting op de meterprijs.

LUCHTHAVENTAXI VOOR AL HET LUCHTHAVEN IN EUROPA

Wij zijn er niet alleen voor personen- en zakelijk vervoer, maar vervoeren u ook naar alle luchthavens in Europa. Voor onze Airport service hanteert taxi Tiel eveneens scherpe tarieven waarbij u zelfs 65% korting ontvangt. Bel ons of reserveer online en laat u comfortabel vervoeren voor u aan uw vlucht begint, of laat u veilig thuisbrengen nadat u bent geland. Wij halen u op in Tiel of in de omliggende dorpen zoals Buren, Zoelen, Maurik, Geldermalsen, Deil, Ophemert, Wamel, Beneden-leeuwen, Meteren, Varik, Lienden, Kesteren en Ochten. Onze ritten gaan meestal naar de welbekende luchthavens Schiphol airport, Düsseldorf airport, Düsseldorf Weeze airport, Eindhoven airport en Rotterdam The Hague airport, maar binnen Europa kunnen wij u naar elke luchthaven vervoeren. In onze taxi’s is plaats voor maximaal vier personen.

TAXI TIEL IS EEN BETROUWBAAR ADRES!

Omdat wij al jarenlang het vervoer in Tiel en omstreken verzorgen, heeft taxi Tiel een goede naam opgebouwd. Deze goede naam is ons veel waard en wij doen er alles aan om het te behouden. Wij blijven ons ontwikkelen en verbeteren om onze klanten snel, veilig en comfortabel van A naar B te vervoeren. Onze chauffeurs krijgen een professionele opleiding voordat zij voor ons gaan rijden. Ze beschikken over een goede stratenkennis en brengen u zonder onnodig oponthoud naar uw plaats van bestemming. Dat alles voor onze vaste lage tarieven.

TAXI RESERVEREN

Wilt u een taxi in Tiel bestellen omdat u een avondje uit bent geweest of heeft u een zakelijke borrel gehad? Wanneer u een taxi wilt reserveren in Tiel en omstreken belt u Taxibedrijf Tiel. Voor uw zakelijk vervoer, luchthavenvervoer of vervoer binnen de stad, zijn wij uw klantvriendelijke en voordelige taxi service. Wilt u meer weten over onze uitgebreide service, of informatie over de taxi tarieven, neemt u gerust eens een kijkje op onze website of neem direct contact met ons op via 0344 444 444

DIRECT CONTACT MET TAXI TIEL

Direct een taxi nodig? Tiel is uw bestemming of ophaal locatie? Bel Taxi Tiel direct via 0344 444 444
Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u ons e-mailen op info@taxitiel.nl

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen?
Het team van Taxi Tiel helpt u graag verder.