TAXI KERK AVEZAATH

Goedkoop snel naar schiphol Direct en taxi 24/7 beschikbaar ontspannen en zorgeloos reizen
UW TAXI CENTRALE IN DE BETUWE
Taxi Tiel is een taxionderneming die zijn werkzaamheden verricht in regio Betuwe met als basis standplaats Tiel

PERSONENVERVOER

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

LUCHTHAVENVERVOER

Bekijk hier de bestemmingen!

WELKOM BIJ TAXI KERK AVEZAATH

Taxi Kerk Avezaath biedt zijn klanten een uitstekende taxivervoer diensten tegen zeer gunstige tarieven in de regio Kerk Avezaath en omstreken. In deze regio vervoeren wij dagelijks onze klanten van A naar B en wij zorgen dat zij snel, veilig en comfortabel op hun bestemming arriveren. Wij zijn direct binnen 15 minuten voor uw deur. 

Wat wij doen als taxionderneming in de regio Kerk Avezaath en omgeving is duidelijk, maar wat maakt ons anders? Onze taxi vervoer is gericht op kwaliteit en klanttevredenheid, bij ons staat de passagier centraal. Wie het gemak van vervoer per taxi kent, weet dat de ene rit de andere niet is. Dit heeft alles te maken met schone en rookvrije voertuigen (taxi’s) en de ervaren chauffeur die u op prettige wijze naar uw bestemming vervoerd. Wat voor u een wens is, is voor ons een begrip. Reserveer direct online en ontvang 10% KORTING op de meterprijs.

Met de huidige economische ontwikkelingen is iedere Manager, CEO, Directeur, Ondernemer of Topambtenaar dag en nacht aan het werk. De rust van de achterbank is daarom steeds vaker een wens.
Dat kan, vervul uw wenst met een chauffeur van Taxi Tiel.

Wij brengen u voordelig naar alle luchthaven nationaal en internationaal vraag vrijblijvend naar onze prijzen

Vooral uw zakelijk vervoer hebben wij de beste chauffeurs U kunt ervan uitgaan dat onze chauffeurs representatief en goed opgeleid zijn

Onze taxi’s worden ook gebruikt voor speciale groepen reizigers. Denk hierbij aan leerlingen, ouderen en mensen met een lichamelijke of mentale beperking. Dit heet contractvervoer. Omdat dit type van vervoer en uw persoonlijke aanvraag soms extra aandacht nodig heeft, is er binnen Taxi Tiel een afdeling die helemaal gespecialiseerd is in contractvervoer.

Taxi Tiel kent diverse vormen van contract vervoer zoals Valystaxivervoer, Regiotaxi, Ziekenvervoer en Leerlingvervoer

Zelfs voor het vervoer van u en uw gasten tijdens uw bruiloft bent u bij taxi Tiel aan het juiste adres. We helpen u graag om de mooiste dag van uw leven tot een zorgeloos succes te maken.

Glaasje op en geen BoB? Laat je rijden door ons. Taxi Tiel brengt u 24 uur per dag veilig van en naar gewenst bestemming. Taxicentrale Tiel is de huisvervoerder van vele horecagelegenheden in Tiel.

Voor vrijblijvende informatie voor een ritverzorging verwijzen wij u naar ons contact formulier.

Wij beperken ons niet uitsluitend tot het vervoeren van personen. Ook pakketten, brieven en andere goederen kunnen worden vervoerd.

Voor een groepsreis en/of excursie met uw bedrijf, school, vereniging of wat voor gezelschap dan ook is de Taxi Tiel uitermate geschikt. Of het nu gaat om een dagrit of een meerdaagse reis: saamhorigheid, gezelligheid, maar ook leerzaamheid en ontdekkingen staan centraal.

TAXI CENTRALE IN BETUWE

Taxi Tiel is al meer dan 15 jaar een begrip in Tiel en omgeving Betuwe. Met meer dan 50 taxi’s bedienen wij, 24 uur per dag, vaste en nieuwe klanten. Dit doen wij met gecertificeerde chauffeurs en moderne voertuigen.

Voor al Uw bestellingen, reserveringen en vragen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op ons vertrouwde telefoonnummer: 0640080003. Tevens zijn wij bereikbaar via Whatsapp op hetzelfde nummer. Taxi Tiel is 24/7 bereikbaar!

TAXI SERVICE

Onze taxi’s staan dag en nacht tot uw beschikking om u naar Uw gewenste bestemming te vervoeren. U kunt onze taxi’s vinden op iedere standplaats in en om Tiel, of u kunt telefonisch, online of via Whatsapp een taxi bestellen.

ONLINE KLANTENSERVICE

Met onze online klantenservice, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor U. Op alle online reserveringen ontvangt U 10% korting! Uiteraard kunt U tevens vrijblijvend online een offerte of prijsopgave aanvragen.

AIRPORT TAXI

Voor al uw taxivervoer van en naar ieder vliegveld kunt u rekenen op de betrouwbare airport service van Taxi Tiel. Wij bieden aantrekkelijke kortingen die kunnen oplopen tot wel 65%! 

TAXI ZAKELIJK

Voor al uw zakelijke oplossingen kunt u vertrouwen op de professionele services van Taxi Tiel. Bij vooraf reserveringen garanderen wij dat uw vervoer 10 minuten voortijdig aanwezig is zodat wij op u wachten en nooit andersom.

tarievenkaart-taxi-tiel

AIRPORT TAXI

TAXIBEDRIJF KERK AVEZAATH

De Airport Taxi Service van Taxi Tiel biedt u de gelegenheid om onbezorgd en voordelig per taxi van en naar ieder vliegveld te reizen.
Wij houden te allen tijden uw vluchtgegevens nauwkeurig in de gaten.
Ook als uw vlucht is geannuleerd of uitgeweken houden wij u op de hoogte en gaan we op zoek naar een geschikte oplossing.
Reserveer nu online of telefonisch en ontvang korting tot wel 65%!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen?
Onze centralisten helpt u graag verder.