Goedkoop snel naar schiphol Direct en taxi 24/7 beschikbaar ontspannen en zorgeloos reizen

TAXI CENTRALE IN TIEL

UW TAXI CENTRALE IN DE BETUWE
Taxi Tiel is een taxionderneming die zijn werkzaamheden verricht in regio Betuwe met als basis standplaats Tiel

PERSONENVERVOER

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

LUCHTHAVENVERVOER

Bekijk hier de bestemmingen!

TAXI SERVICES TIEL

WELKOM BIJ TAXI IN TIEL

Bestel een goedkope taxi en ervaar een taxirit zoals deze bedoeld is: Veilig, Comfortabel en voorzien van de beste service die u zich kunt wensen!

Wanneer u op zoek bent naar een taxibedrijf, dan wilt u natuurlijk wel profiteren van voordelige tarieven en niet achteraf voor vervelende verrassingen komen te staan. Dat begrijpen wij als geen ander en daarom hanteren wij niet alleen voordelige taxitarieven, maar stellen wij deze van tevoren duidelijk vast, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten die achteraf in rekening worden gebracht. Bij ons ontvangt u standaard 10% korting op de meterprijs bij reserveringen.

Met de huidige economische ontwikkelingen is iedere Manager, CEO, Directeur, Ondernemer of Topambtenaar dag en nacht aan het werk. De rust van de achterbank is daarom steeds vaker een wens.
Dat kan, vervul uw wenst met een chauffeur van Taxi Tiel.

Wij brengen u voordelig naar alle luchthaven nationaal en internationaal vraag vrijblijvend naar onze prijzen

Vooral uw zakelijk vervoer hebben wij de beste chauffeurs U kunt ervan uitgaan dat onze chauffeurs representatief en goed opgeleid zijn

Onze taxi’s worden ook gebruikt voor speciale groepen reizigers. Denk hierbij aan leerlingen, ouderen en mensen met een lichamelijke of mentale beperking. Dit heet contractvervoer. Omdat dit type van vervoer en uw persoonlijke aanvraag soms extra aandacht nodig heeft, is er binnen Taxi Tiel een afdeling die helemaal gespecialiseerd is in contractvervoer.

Taxi Tiel kent diverse vormen van contract vervoer zoals Valystaxivervoer, Regiotaxi, Ziekenvervoer en Leerlingvervoer

Zelfs voor het vervoer van u en uw gasten tijdens uw bruiloft bent u bij taxi Tiel aan het juiste adres. We helpen u graag om de mooiste dag van uw leven tot een zorgeloos succes te maken.

Glaasje op en geen BoB? Laat je rijden door ons. Taxi Tiel brengt u 24 uur per dag veilig van en naar gewenst bestemming. Taxicentrale Tiel is de huisvervoerder van vele horecagelegenheden in Tiel.

Voor vrijblijvende informatie voor een ritverzorging verwijzen wij u naar ons contact formulier.

Wij beperken ons niet uitsluitend tot het vervoeren van personen. Ook pakketten, brieven en andere goederen kunnen worden vervoerd.

Voor een groepsreis en/of excursie met uw bedrijf, school, vereniging of wat voor gezelschap dan ook is de Taxi Tiel uitermate geschikt. Of het nu gaat om een dagrit of een meerdaagse reis: saamhorigheid, gezelligheid, maar ook leerzaamheid en ontdekkingen staan centraal.

TAXICENTRALE TIEL
TAXI: BETROUWBAAR EN ERVAREN TAXIBEDRIJF
Voordelige tarieven zijn belangrijk, maar dat is natuurlijk niet het enige dat u belangrijk vindt. U wilt er ook verzekerd van kunnen zijn dat u snel wordt opgehaald en veilig en comfortabel naar de plaats van bestemming wordt gereden. Onnodige vertragingen doordat de chauffeur niet bekend is in de regio, service die achterblijft wat voor ergernissen zorgt of nog erger; afspraken die niet worden nagekomen. Het zijn allemaal zaken waar u bij onze taxibedrijf niet bang voor hoeft te zijn. Integendeel! Onze chauffeurs kennen Betuwe niet alleen als hun eigen broekzak dankzij hun jarenlange ervaring. Ook beschikken zij allemaal over alle benodigde vergunningen en diploma’s, zodat u kunt rekenen op een veilige taxirit zonder onnodige vertragingen.
DE KLANT IS BIJ ONS KONING

De klant is bij ons koning en dat zult u merken aan onze vriendelijke en behulpzame chauffeurs die bekend staan om het stapje extra wat zij zetten, zodat u ook kunt terugkijken op een plezierige rit. Of het nu gaat om privé vervoer, groepsvervoer, een stadstaxi of airport taxi service: Wat u ook zoekt, wij bieden het. Voor meer informatie kunt u bellen op 0344 444 444.

tarievenkaart-taxi-tiel

AIRPORT TAXI

TAXIBEDRIJF TIEL

De Airport Service van Taxi Tiel biedt u de gelegenheid om onbezorgd en voordelig per taxi van en naar ieder vliegveld te reizen.
Wij houden te allen tijden uw vluchtgegevens nauwkeurig in de gaten.
Ook als uw vlucht is geannuleerd of uitgeweken houden wij u op de hoogte en gaan we op zoek naar een geschikte oplossing.
Reserveer nu online of telefonisch en ontvang korting tot wel 65%!

DIRECT TAXI NODIG? BEL ONS NU!

Met de Taxi bent u snel en veilig op plaats van bestemming in Betuwe en omgeving. U kunt bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week een taxi reserveren. Onze gecertificeerde chauffeurs staan altijd voor u klaar. In onze nette en comfortabele auto’s wordt uw reis van A naar B erg aangenaam.

Het is een feit dat als het gaat om een taxi het verschillende prijscategorieën kent. Wij durven gerust te stellen dat wij tot de goedkoopste in de branche behoren. Dit is meteen al een goede reden om voor ons te kiezen. Als u een taxi in Betuwe Gelderland zoekt, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Qua prijs is het verstandiger om een taxi te bestellen, in plaats van er zomaar eentje aan te houden.

WAAROM KIEZEN VOOR TAXI IN Tiel
TAXICENTRALE TIEL
VEILIG EN GEMAKKELIJK NAAR HET ZIEKENHUIS

Reizen naar een ziekenhuis als Ziekenhuis Rivierenland Tiel of Culemborg kan zeer lastig zijn met het openbaar vervoer als je ziek bent. Daarom bieden wij op maat vervoer aan voor mensen die extra hulp en begeleiding nodig hebben tijdens het vervoer naar een ziekenhuis, revalidatiecentrum of een dokter. Wij helpen u graag een handje en zorgen ervoor dat u zo comfortabel mogelijk uw bestemming bereikt. Hebt u met regelmaat afspraken? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken om op tijd uw afspraken te bereiken. Zo komt u ook goedkoper uit. Reserveer direct uw taxi en ontvang 10% korting! Bij ons betaalt u geen Voorrijkosten als u vooraf reserveert! Zo betaalt u alleen voor de tijd dat U in de taxi zit, dat vinden wij wel zo logisch.

VOOR EEN DAGJE WEG

Hebt u net een lunch afspraak gehad in Betuwe, of gezellig geshopt in de Tielse binnenstad. Of misschien bent u van plan om Tiel centrum te bezoeken. Het maakt niet uit waar u heen moet, wij brengen u veilig, snel en goedkoop met een luxe auto naar uw bestemming. Al jaren verzorgen wij het vervoer vanuit Betuwe naar omliggende dorpen  zoals Buren, Geldermalsen, Maurik, Lienden, Kesteren, Culemborg en Dodewaard. Ook het vervoer naar de vliegvelden als Schiphol, Rotterdam, Eindhoven, Düsseldorf of Weeze Airport zijn geen probleem voor ons. Wilt u direct een taxi?

Reserveer uw taxi dan online en ontvang standaard 10% tot 65% korting! Of bel ons nu op 0344 444 444. U kunt ons nu ook WhatsAppen!

VASTE PRIJSOPGAVE MET KORTING VOORAF!

Bij ons bedrijf bent u altijd verzekerd van de beste service tegen de meest voordelige tarieven.

ONLINE RESERVEREN

Iedereen heeft zijn eigen wensen en specifieke voorkeur voor vervoer. Wij begrijpen dit en hebben daarom een ruime aanbod van verscheidene diensten, op maat en perfect aangepast aan uw wensen. Reserveer hier uw taxi of laat ons uw terug bellen. Een taxi reserveren is heel gemakkelijk bij ons. Dat kan door te bellen met 0344 444 444 en uiteraard ook middels onze reserveringsformulier. Er is altijd een chauffeur bij u in de buurt. Onze chauffeurs zijn veelal binnen vijftien minuten bij u.

DIRECT CONTACT MET ONS

Direct een taxi nodig? Tiel is uw bestemming of ophaal locatie? Bel Taxi Tiel direct via 0344 444 444
Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u ons e-mailen op info@taxitiel.nl

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen?
Het team van Taxi Tiel helpt u graag verder.