Goedkoop snel naar schiphol Direct en taxi 24/7 beschikbaar ontspannen en zorgeloos reizen

ZAKELIJK VERVOER

UW TAXI CENTRALE IN DE BETUWE
Taxi Tiel is een taxionderneming die zijn werkzaamheden verricht in regio Betuwe met als basis standplaats Tiel

PERSONENVERVOER

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

LUCHTHAVENVERVOER

Bekijk hier de bestemmingen!

ZAKELIJK VERVOER

ZAKELIJK VERVOER TAXI TIEL

Tiel is een stad waar veel zakelijke bijeenkomsten georganiseerd worden. Denkt u hierbij aan het vervoer van Tiel naar het bedrijventerrein Medel voor congressen of natuurlijk het vervoer van Tiel naar het bedrijven in Tiel. Het is dan natuurlijk wel zo prettig om representatief te arriveren. Wij staan te allen tijde voor u klaar om u van A naar B te brengen. Bent u op zoek naar correct zakelijk vervoer per taxi in Tiel en omgeving? Schakel dan de professionele en ervaren chauffeurs van Taxi Tiel in. Wij zorgen ervoor dat u snel, zorgeloos en veilig van A naar B wordt gebracht. Maar dat is nog niet alles. Ons taxivervoer is uiterst representatief, professioneel en vakkundig. U maakt hiermee dus meteen een goede indruk op uw zakelijk bezoek. Hebt u behoefte aan correct vervoer voor uw relaties, partners en uzelf? Schakel dan nu het zakelijk vervoer van Taxi Tiel in via telefoonnummer 0344 444 444 of reserveer online. Ook voor een taxi van Tiel naar Schiphol!

ZAKELIJK VERVOER TOT IN DETAIL GEREGELD

Natuurlijk bestaan er veel verschillende prijsklassen op het gebied van taxivervoer. Wij kunnen alvast zeggen dat wij een van de goedkoopste taxibedrijven in de branche zijn. En dat zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of de service. Wij komen altijd op het door u gewenste moment voorrijden en zorgen ervoor dat u op tijd bij uw afspraak bent.

Wij bieden zakelijk vervoer waar u echt op kunt rekenen, niet alleen in Tiel, maar ook naar de luchthavens. Stiptheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Dit is een van de redenen waarom veel klanten in de regio Tiel u voorgingen in hun keuze voor ons.

Onze ruime service dekt een groot deel van Gelderland. Wilt u op tijd zijn bij uw afspraak of veilig thuis komen na een gezellige avondje stappen? Wij zorgen ervoor dat u uw bestemming bereikt voor wel een heel voordelige prijs!

Terwijl u doorwerkt zorgen wij voor uw vervoer van A naar B. Wilt u liever met uw eigen auto gereden worden? Geen probleem; wij leveren uw chauffeur die u vervoert met uw eigen auto.
ZAKELIJK VERVOER VANAF TIEL NAAR DE LUCHTHAVENS

Wat is een beter begin van uw zakenreis dan opgehaald te worden in een luxe taxi en vervolgens in alle rust (maar wel op tijd!) naar de luchthaven, bijvoorbeeld luchthaven Schiphol, te worden gebracht? Taxi Tiel zorgt er voor dat u goedkoop en snel ter plekke bent. Met de luchthavenservice van Taxi Tiel ontvangt u tot wel 65% korting op uw meterprijs. Heeft u een taxi retour nodig vanaf luchthaven Schiphol? Taxi Tiel zorgt er ook voor dat onze chauffeurs weer klaar staan als u geland bent. En hebt u vertraging? Wij houden de actuele aankomsttijden in de gaten, zodat we altijd weten wanneer u landt en u dus nooit hoeft te wachten.

ONS ZAKELIJK VERVOER IS FLEXIBEL

Als u kiest voor Taxi Tiel, dan kiest u voor een goedkope en flexibele taxibedrijf in Tiel. Dit betekent niet dat u onzeker hoeft te zijn over onze diensten. Integendeel. Ons vervoer staat te allen tijde voor u klaar, 24/7. Loopt uw afspraak uit? Wij houden rekening met dat u zakelijk taxivervoer van ons verwacht. En een zakelijke afspraak kan nou eenmaal een beetje uitlopen. Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij staan volledig tot uw beschikking. Van deur tot deur. Ook voor een taxi naar Schiphol of andere luchthavens. Onze betrouwbare chauffeurs wachten geduldig tot u gereed bent van uw zakelijk samenkomen. Een ander belangrijk voordeel van onze aanpak is dat facturen voor ons vervoer naderhand pas betaald hoeven te worden. Er kan op rekening gereden worden. Dat maakt ons taxivervoer representatief en gebruiksvriendelijk voor u en uw eventuele gasten.

Als u vervoer zoekt voor een zakelijk uitstapje, dan wilt u natuurlijk dat alles een bepaalde luxe, comfort en klasse uitstraalt. Bij Taxi Tiel zit u wat dat betreft helemaal goed. Ons wagenpark is uiterst verzorgd. Onze taxi’s zitten zeer comfortabel en zijn compleet uitgerust. Ook wat onze chauffeurs betreft, heeft u met Taxi Tiel een uiterst representatieve partner in de arm genomen. Onze chauffeurs zijn klantvriendelijk, professioneel, ervaren en spreken correct Nederlands, Engels en Duits. Bent u op zoek naar taxivervoer van of naar Schiphol of een andere luchthaven? Ook dan bent u bij Taxi Tiel aan het juiste adres.
ONDERWEG UW WERK AFRONDEN

Ons wagenpark bestaat uit comfortabele en representatieve auto’s. Hierdoor zult u altijd een aangename en zorgeloze reis hebben. Zo kunt u zich in alle rust voorbereiden op uw afspraak of nog even de laatste werkzaamheden afronden. Kortom, bij Taxi Tiel bent u aan het juiste adres voor comfortabel zakelijk vervoer.

ZAKELIJK VERVOER TIELTAXI

TAXI CENTRALE IN BETUWE

Taxi Tiel is al meer dan 15 jaar een begrip in Tiel en omgeving Betuwe. Met meer dan 50 taxi’s bedienen wij, 24 uur per dag, vaste en nieuwe klanten. Dit doen wij met gecertificeerde chauffeurs en moderne voertuigen.

Voor al Uw bestellingen, reserveringen en vragen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op ons vertrouwde telefoonnummer: 0640080003. Tevens zijn wij bereikbaar via Whatsapp op hetzelfde nummer. Taxi Tiel is 24/7 bereikbaar!

TAXI SERVICE

Onze taxi’s staan dag en nacht tot uw beschikking om u naar Uw gewenste bestemming te vervoeren. U kunt onze taxi’s vinden op iedere standplaats in en om Tiel, of u kunt telefonisch, online of via Whatsapp een taxi bestellen.

ONLINE KLANTENSERVICE

Met onze online klantenservice, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor U. Op alle online reserveringen ontvangt U 10% korting! Uiteraard kunt U tevens vrijblijvend online een offerte of prijsopgave aanvragen.

AIRPORT TAXI

Voor al uw taxivervoer van en naar ieder vliegveld kunt u rekenen op de betrouwbare airport service van Taxi Tiel. Wij bieden aantrekkelijke kortingen die kunnen oplopen tot wel 65%! 

TAXI ZAKELIJK

Voor al uw zakelijke oplossingen kunt u vertrouwen op de professionele services van Taxi Tiel. Bij vooraf reserveringen garanderen wij dat uw vervoer 10 minuten voortijdig aanwezig is zodat wij op u wachten en nooit andersom.

tarievenkaart-taxi-tiel

AIRPORT TAXI

ZAKELIJK VERVOER

De Airport Taxi Service van Taxi Tiel biedt u de gelegenheid om onbezorgd en voordelig per taxi van en naar ieder vliegveld te reizen.
Wij houden te allen tijden uw vluchtgegevens nauwkeurig in de gaten.
Ook als uw vlucht is geannuleerd of uitgeweken houden wij u op de hoogte en gaan we op zoek naar een geschikte oplossing.
Reserveer nu online of telefonisch en ontvang korting tot wel 65%!

ONLINE TAXI RESERVEREN

Iedereen heeft zijn eigen wensen en specifieke voorkeur voor vervoer. Wij begrijpen dit en hebben daarom een ruime aanbod van verscheidene diensten, op maat en perfect aangepast aan uw wensen. Reserveer hier uw taxi of laat ons uw terug bellen. Een taxi reserveren is heel gemakkelijk bij Taxi Tiel. Dat kan door te bellen met 0344 444 444 en uiteraard ook middels onze reserveringsformulier. Er is altijd een taxi bij u in de buurt. Onze chauffeurs zijn veelal binnen vijftien minuten bij u.

TAXI RESERVEREN MET UW SMARTPHONE?

U kunt ruim van tevoren online een taxi reserveren. Maar hebt u binnen een paar minuten een taxi nodig bel dan naar onze taxicentrale. Onze taxicentrale is altijd bereikbaar. Onze centralisten zijn het hele jaar door 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Ook voor andere vragen over vervoer dan alleen een taxirit reserveren kunt u bij onze centralisten terecht. Wij kunnen u de weg wijzen als u speciaal vervoer nodig heeft of regelmatig vervoer nodig heeft naar bijvoorbeeld het ziekenhuis, school, uw kantoor of andere instelling.

INFORMATIE OVER UW TAXIRIT

Bent u op zoek naar een taxi in Tiel of rondom Tiel? Taxibedrijf Tiel zorgt ervoor dat u veilig, voordelig en snel op uw gewenste bestemming aankomt. Zo zorgen wij dat onze klanten met een goed gevoel en met de juiste chauffeur van Taxi centrale Tiel vervoerd worden. Daarnaast zijn onze professionele taxichauffeurs behulpzaam en in het bezit van een geldige taxipas. Voor meer informatie over de taxiritten kunt u telefonisch contact opnemen of ons bereiken via ons e-mail adres.

TAXI NODIG? SNEL, VEILIG EN VOORDELIG!

Op welk moment van de dag u ook een taxi nodig hebt, wij staan voor u klaar. De taxicentrale van Taxi Tiel is 24/7 bereikbaar. U kunt ons dus dag en nacht bereiken. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Waar u ook voor kiest, zodra wij uw aanvraag binnen krijgen, komen wij in actie. Onze chauffeurs staan binnen 15 minuten bij u voor de deur om u in een keurig nette taxi veilig naar uw bestemming te brengen. Vanzelfsprekend is ons personeel uiterst professioneel en u zult een aangename rit hebben. Met onze duidelijke en scherpe tarieven zijn wij het voordeligste taxibedrijf in de regio Tiel, en weet u precies waar u aan toe bent. Bij ons geen onaangename verrassingen bij het afrekenen. Bij vooraf reserveren ontvangt u direct 20% korting op de meterprijs.

LUCHTHAVENTAXI VOOR AL HET LUCHTHAVEN IN EUROPA

Wij zijn er niet alleen voor personen- en zakelijk vervoer, maar vervoeren u ook naar alle luchthavens in Europa. Voor onze Airport service hanteert taxi Tiel eveneens scherpe tarieven waarbij u zelfs 65% korting ontvangt. Bel ons of reserveer online en laat u comfortabel vervoeren voor u aan uw vlucht begint, of laat u veilig thuisbrengen nadat u bent geland. Wij halen u op in Tiel of in de omliggende dorpen zoals Buren, Zoelen, Maurik, Geldermalsen, Deil, Ophemert, Wamel, Beneden-leeuwen, Meteren, Varik, Lienden, Kesteren en Ochten. Onze ritten gaan meestal naar de welbekende luchthavens Schiphol airport, Düsseldorf airport, Düsseldorf Weeze airport, Eindhoven airport en Rotterdam The Hague airport, maar binnen Europa kunnen wij u naar elke luchthaven vervoeren. In onze taxi’s is plaats voor maximaal vier personen.

TAXI TIEL IS EEN BETROUWBAAR ADRES!

Omdat wij al jarenlang het vervoer in Tiel en omstreken verzorgen, heeft taxi Tiel een goede naam opgebouwd. Deze goede naam is ons veel waard en wij doen er alles aan om het te behouden. Wij blijven ons ontwikkelen en verbeteren om onze klanten snel, veilig en comfortabel van A naar B te vervoeren. Onze chauffeurs krijgen een professionele opleiding voordat zij voor ons gaan rijden. Ze beschikken over een goede stratenkennis en brengen u zonder onnodig oponthoud naar uw plaats van bestemming. Dat alles voor onze vaste lage tarieven.

TAXI RESERVEREN

Wilt u een taxi in Tiel bestellen omdat u een avondje uit bent geweest of heeft u een zakelijke borrel gehad? Wanneer u een taxi wilt reserveren in Tiel en omstreken belt u Taxibedrijf Tiel. Voor uw zakelijk vervoer, luchthavenvervoer of vervoer binnen de stad, zijn wij uw klantvriendelijke en voordelige taxi service. Wilt u meer weten over onze uitgebreide service, of informatie over de taxi tarieven, neemt u gerust eens een kijkje op onze website of neem direct contact met ons op via 0344 444 444

DIRECT CONTACT MET TAXI TIEL

Direct een taxi nodig? Tiel is uw bestemming of ophaal locatie? Bel Taxi Tiel direct via 0344 444 444
Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u ons e-mailen op info@taxitiel.nl

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen?
Het team van Taxi Tiel helpt u graag verder.